BG
EN

11-ти -13-ти октомври

A software development conference for developers, by developers

HackConf е една от най-големите конференции за софтуерна разработка в страната. Започвайки през 2015-та година насам, събитието се превръща в едно от ключовите за региона "организирано от програмисти за програмисти".

За първи път тази година, конфернецията ще представи два успоредни потока с лекции и цял ден с работилници! Събитието ще се проведе изцяло на английски. Елате на 11-13-ти октомври в НДК за петото издание на HackConf!

Call for Speakers is NOW OPEN

Стани част от лекторския състав на HackConf 2019!

Може да изпратите вашите предложения до 30-ти април.

Уверете се, че сте прегледали документа с препоръки и насоки от нас.

Apply Now!

HackConf 2018

Четвъртото издание на HackConf, се проведе на 15-16-ти септември в София Тех парк. За първи път събитието се проведе изцяло на английски и приветства гости и лектори от чужбина. Участници от 17 националности взеха участие в конференцията. 

Всички материали и видеа можете да намерите в YouTube, както и в тази блог статия. 2018.hackconf.bg

HackConf 2017

HackConf 2017 беше третото издание на конференцията. Събитието се проведе под наслов “Как да пишем по-добър софтуер”. Над 1200 човека посетиха HackConf 2017. Конференцията беше домакин на 16 интересни и ангажиращи лекции, представени от експерти в ИТ сферата. Всички видеа и материали можете да намерите в плейлиста на HackConf 2017 в YouTube. 2017.hackconf.bg

HackConf 2016

HackConf 2016 беше второто издание на ИТ конференцията. Събитието се проведе под наслов “Как да станем по-добри програмисти и ИТ специалисти?”. 

В рамките на два дни чухме и видяхме 16 лекции, изнесени от 17 лектора. "Част от темите бяха", "Как да се научим да програмираме за 10 години", "Кодът е минно поле", "Добрият програмист: въпрос на гледна точка", "Security in today’s world". Всички лекции може да гледате в YouTube плейлиста на HackConf 2016. 2016.hackconf.bg

HackConf 2015

HackConf 2015 беше първата мотивационна конференция за ИТ образование, организирана от HackBulgaria. Целта на събитието беше да мотивира и да даде посока на всички млади хора, които са започнали или тепърва започват своето развитие в ИТ сектора. 

В рамките на два дни чухме и видяхме 18 лекции, изнесени от 19 лектора. Част от темите, които засегнахме бяха "Indie Game Development", "Как успешно да акселерираме своята идея", "Книгите, които всеки програмист трябва да прочете". Всички лекции може да гледате в YouTube канала на HackConf 2015.

Билети

Билетите са в продажба! Както всяка година, билетите включват:

✔️ 2 дни интересни лекции за софтуерна разработка

✔️ Цял ден с работилници, с които "да си изцапате ръцете"

✔️  Бариста кафе

✔️  Обяд и в двата дни на конференцията

✔️  Страхотна тениска и специална торбичка

Продажбата на билетите се осъществява чрез платформата Weemss. Всички лични данни, които платформата събира от вас, за да изпълни поръчката ви се обработват съгласно Регламента за защита на лични данни. Weemss Privacy Policy

Локация

  • София, Национален Дворец на Културата
  • team@hackconf.bg
  • 08:00-18:30